Cultuurontwikkeling bij Dawn Foods

Dawn Foods is een familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige bakkerij-ingrediënten en producten. De organisatie ondersteunt bakkers wereldwijd bij het opbouwen van hun bedrijf, van innovatie tot inspiratie. Culturele ontwikkeling bij Dawn Foods is een gegeven, omdat het bedrijf familiewaarden hoog in het vaandel heeft staan.

Dawn Foods Europe wilde een effectief verkoopteam opzetten om de omzet te verhogen en het merk in heel Europa uit te breiden. Omzetgroei en merkbekendheid waren centrale doelen. De verkoop was echter gestagneerd en de inspanningen van het bestaande verkoopteam voldeden niet aan de verwachtingen.

20%

verhoging van de verkoop, empowerment van het team door de nadruk te leggen op de ontwikkeling van talent en vaardigheden en het stimuleren van een cultuur van leren en samenwerken binnen het team.